onsdag 31. oktober 2007

Det var mer spunk over rasistene før.

FBI brukte mafiaboss for å ta Ku Klux Klan.
Av en eller annen grunn føles dette så... riktig. Man skulle tro at mafian ikke liker klanen, ettersom KKK - i tilleg til svarte og jøder - ikke er særlig begeistret for katolikker. Bare misunnelse selvsagt; negrene har jazz og blues, jødene har komedie og penger, og katolikkene har paven. Hva har egentlig hvite protestanter? Jack Chick?
Og hvis den hvite rase er så overlegen, hvorfor klarer de ikke å stave 'clan" korrekt?

Hos Dagbladet spisser diskusjonen seg om den norske dobbeltmoralen og hykleriet etter WWII. Jeg har vel ikke så mye å si om det, jeg bare nevner at hvis NASJONAL-sosialister som Vidkun Quisling og Knut Hamsun blir stemplet som LANDSforrædere, og at problemet var øyensynnlig var at tyskerne var her, og ikke at de utryddet jøder (igjen misunnelse), og slagord som "Norge for nordmenn" ble brukt, har kanskje ikke nordmenn så mye å slå i bordet med når det gjelder anti-rasistisk arbeid.

Stem på Bloggrevyen

torsdag 25. oktober 2007

Det går nedover med rasistene

Jente (16) angrepet - overfallet filmet
En 16-år gammel jente fra Ecuador ble 7.10.07 slått ned av en 21-år gammel spanjol. For overfallet skal han ha snekket om å drepe muslimer i mobiltelefonen sin.
Et tips til neste gang; Ecuador ligger i SØR-AMERIKA, som ligger VESTover. Muslimer kommer fra AFRIKA og ARABIA, som ligger SØRover og ØSTover.
Og til alle dere øst-europeiske NSBM-band; ARIERE regnes som übermench, SLAVERE regnes som üntermench. Og til spanjolen; ikke tro Hitler elsker deg heller, etter utakknemligheten til Franco.

A propos muslimer, NorgesPatriotene har en sak om muslimer som snyter skatten med velsignelse fra koranen. Vel, er de noe til muslimer, gir de selvsagt utbyttet til de fattige. Tro det eller ei, den "grusomme" ekstraskatten (som forøvrig er MYE værre en den spanske invisisjon) som islamofobene hele tiden snakker om kristne og jøder fikk i det gamle kalifatet, var bare en sekulær utgave av almissene muslimene MÅTTE gi til de fattige.

Dansk Folkeparti skal bruke Muhammed-tegninger i valgkampen. Og med det forsøker de å oppnå..? Noe som hadde funket, hadde vært å vise bilder av demonstrerende muslimer. Og alle snakker om den Mozart-operaen som ble avlyst fordi den viser Muhammed, Jesus, Buddha og Poseidon som ble halshugd. De TROR det var frykten for muslimene som førte til avgjørelsen, men kan det ikke være de to-tre tilhengerne av de olympiske gudene som protesterte? Evt. frykt for buddhistene. Vi vet alle hva de er i stand til.

Stem på Bloggrevyen

Er ikke psykisk mishandling ille lenger?

Mild fysisk avstraffelse må aksepteres
Carl Ivar har vært ute og slengt igjen, og får ikke uventet en del kritikk. Nå mener han at det må tillates fysisk avstraffelse i hjemmet. Av barn da, ikke koner. Personlig er jeg helt enig; klarer ikke barna å tilpasse seg samfunnets normer, burde en ENKEL klaps eller et par slag på rumpa være helt på sin plass. Ikke ved førstegangsforseelse hos små barn da, selvsagt. Da er det jo en ypperlig mulighet til å forklare reglene for barnet, uten bruk av vold.

Men meninger fra både øst og vest kommer som vanlig inn i kommentarfeltet hos dagbladet, og det som skremmer meg er at mange ikke ser ut til å skjønne forskjellen mellom legitim* fysisk avstraffelse og REGELRETT mishandling (både psykisk og fysisk). Som vanlig er det folk som snakker rett fra levra, pseudo-intellektuelle som driver med statistikk og forskningsrapporter, og tilogmed et par som snakker av egen erfaring. Den ene av disse, som tydelig var den som delte mest av seg selv, var noen som gikk under navnet Frustrert Frue. Hun drev og snakket om hvor fælt det var å bli hele tiden slått og straffet fysisk. Nå skrev hun ikke HVA og HVOR MYE galt hun gjorde, men hennes vitnemål er rett og slett ikke relevant i denne diskusjonen.
Hun ble nemlig ikke FYSISK AVSTRAFFET, hun ble regelrett MISHANDLET, både fysisk og psykisk. Alle som snakker mot fysisk avstraffelse, drev og snakket om skamfølelsen, ikke smerten. Så, å bli forklart hvorfor man er et mindreverdig individ, et misfoster og ingen rett til å være deg selv (uten vold, selvsagt) er ikke ydmykende da?
Kan vel like gjerne si det nå; jeg har blitt (psykisk) mishandlet gjennom flere år. Og jeg har kjent ydmykelse, som jeg vil anta er like sterk som et klaps på kinnet eller ørefik. Vent litt, jeg har faktisk fått et par av de, og vet du hva som gjorde vondt? Grunnen til at jeg ble slått, ikke at jeg BLE slått. Jeg vet ikke om jeg synes syns på folk som blir slått av foreldrene sine; de har jo i hvertfall noe å slå i bordet med hos Barnevernet.


*Ja jeg vet ALL fysisk avstraffelse av barn er ansett som mishandling, men la oss late som forslaget til Carl Ivar gikk igjennom, eller at det er en virkelig ille drittunge.

OPPDATERT: Ser på tablod om dette temaet. Tor-Erling Staff ER SÅ KUL.

Stem på Bloggrevyen

onsdag 24. oktober 2007

Dagens tilfeldige tanker.

Tidligere CIA-agent selger Che Guevaras hår.
Nesten så man ønsker å by på det. T-skjorter er ingenting, DETTE er the real deal. Burde egentlig ikke fansen heller protestere på alle t-skjortene, slik kunstneren gjorde? Istedenfor å kjøpe alt meg fjeset til Che på, mener jeg, og opprettholde systemet etter markedsprinsippet.
Nevnte CIA-agent synes forresten det er trist at Che er blitt et slikt idol for mange unge, og han var en morder som var helt riktig å drepe. Ironisk nok så var det drapet på Che som gjorde ham til martyr.

Metroseksuell og mandig.
Jeg stiller meg tvilende til dette, ikke fordi metroseksuell og manding er motsetninger, men fordi David Beckham og mandig er det.

Og til slutt må jeg bare lufte noen tanker angående Tyrkia: hvorfor driver alle og mobber Tyrkia? Folkemordet av armenere skjedde i 1915, før det fantes noe Tyrkia. Tyrkia oppsto av restene av det Ottomanske Imperium, som altså sto bak massakren. Skal vi begynne å fordømme Italia for ugjerninger romerne gjorde i tillegg?
Og trussel mot demokratiet vedrørende militærkupp; loven om militærkupp ble faktisk innført av Tyrkias grunnlovsfedre (ETTER WWI) nettopp for å beskytte demokratiet mot islamister som ønsker seg tilbake til Imperiet og/eller Kalifatet.
Nå tror jeg at det er fullt mulig tyrkerne ikke er så veldig snille med kurderne, men hvis siste nevnte driver "frigjøringskamp" basert på ren nasjonalisme og religiøs fanatisme, må vel Tyrkia få forsøke å holde landet sitt sammen basert på deres opprinnelige intensjon om å nærme seg europeisk styresett.

Stem på Bloggrevyen

fredag 19. oktober 2007

Pia Haraldsen - morsom?

La oss innse det. Hadde ikke James Oddo blitt så mektig forbanna, kunne Pia Haraldsen faktisk fått et bra interjuv for en gangs skyld. Er det noe jeg savner med henne, er det litt mer "total-misforståelse-av-faktiske-forhold" og litt mindre "total-blond".

Her hadde hun faktisk sjansen til å gjøre narr av hvor utrolig TEIT og LAMT uttrykket "afro-amerikaner" er. De færreste afro-amerikanere har vel noensinne vært i Afrika. Hun hadde sjansen til å være litt morsom, men Oddo MÅTTE selvsagt ta alt seriøst, liberal OG amerikaner som han er. Hvis man skal ta rase så seriøst at man bruker uttrykk som "afro-amerikaner", er det ikke rart rasismen blomstrer.

Nei, seriøst, da Haraldsen var i Frankrike og spurte om hvilket år det var, kunne hun dratt fram den revolusjonære kalenderen istedenfor en billig spøk om harens år. Og jeg ble skuffet da det viste seg at hun snakket om PARISmurens - og ikke kongedømmets - fall i reklamen for den episoden av Rikets Røst (det hadde vært mosromt, serru, siden det er LENGE SIDEN kongedømmet falt).

Litt trøst var det da i sist episode hvor hun levde med den forestillingen om at FN var en egen nasjon, og forskjellene mellom UN og U2, men jeg savnet spørsmålet om de ville knivstukket Ban Ki-Moon til døde hvis han skulle få det for seg å uttrope seg til Cæsar av FN (dette derimot, er morsomt fordi både FN og Romerriket er GANSKE store og verdensomspennende).

Stem på Bloggrevyen

mandag 15. oktober 2007

Bare driver og sjekker om PhotoBucket er den tjenesten for bildeopplastning jeg leter etter.

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Jau, den går den.

Stem på Bloggrevyen

lørdag 13. oktober 2007

Må kle seg ut for å blogge på Cuba.
Men i Connaught da... da er det vel neppe særlig lurt å utbasunere navnet og alderen hennes. Riktig nok er det flere som driver slik (og neppe sannsynlig at Fidel leser VG), men allikevel, det er ikke god nok grunn til å risikere livet hennes slik.
Jævla kommunistblekke som løper Castros ærrend slik.

Burde vel kanskje lese ferdig avisene for jeg blogger om sakene slik, men... kan ikke risikere at inntrykket går over/glemmes.

Stem på Bloggrevyen

Guruene går et skritt videre

Burma/Myanmars statsminister døde i går av blodkreft.
Jeg visste at guruer av diverse religioner borte i Asia kunne et og annet triks når det gjaldt egne livsfunksjoner, men denne var ny. På den annen side, siden de er så anti-voldelige, har de vel heller leid in en bokor til å ta seg av saken.

Uansett veldig beilelig. Men dessverre skader det vel neppe juntaen i noen nevneverdig grad.

Stem på Bloggrevyen

torsdag 11. oktober 2007

Arnold Meri (88) er i Estland tiltalt for landsvik og krigsforbrytelser. DagBladet gjør oppmerksom på at han IKKE er/var nazist, men derimot kommunist. Jeg har ingen interesse av å gå inn på saken her, men...
... det er vel ikke bare meg som synes overskriften "LANDSSVIK-OPPGJØR MOT KOMMUNIST (88); I Estland er det ikke nazistene som står tiltalt for folkemord" er morsom. Det var liksom helt rett alder å få påpekt at man ikke er nazist på.

Når man først leser DagBladet, det står også at Hank von Helvete ikke er homofob, han er bare fornuftig med tanke på forskjellen mellom borgerlig og religiøst ekteskap.

Stem på Bloggrevyen

lørdag 6. oktober 2007

Things about your Top Ten Artists that suck

http://www.last.fm/user/Gjervan/journal/2007/10/6/542677/

Yes, I will keep writing music-oriented journals on last.fm and just post the link here.
I keep writing on last.fm due to the clever tagging- and calculating-your-taste-in-music-and-recommend-journals-and-more-music-for-you-systems.
... and I'll post the links here, to keep my blogging more or less gathered.

Stem på Bloggrevyen

fredag 5. oktober 2007

First post.

I finally got around to creating a blog to re-tell and share my thoughts, impressions and rambelings of the World and all (at least some parts) of it's happenings. I had really no idea what to call this blog, so I went with one of the first things that fell into my head. I know it is silly but... hey, I happen to LIKE Swords'n'Sorcery.

The specific case I would like to write about in my first post is an article from Norwegian newspaper DagBladet, originally a "liberal-progressive" publication, but few newspapers here in Norway have kept their intended agendas.
Anyways, the article is written by DB journalist Marte Michelet, attacking writer Hege Storhaug and her new book "Tilslørt. Avslørt. Et oppgjør med norsk naivisme" ["Veiled. Unveiled. A showdown with Norwegian naïveté"]. In the book, Storhaug recommends banning burka and hijab, as they are misogynic symbols of Islamistic oppression. Michelet, on the other hand, attacks Storhaug for being islamophobic, and not knowing the difference between culture and religion.
So far, Michelet got one point. The traditions with burka/hijab is older than Islam. The Qur'an only orders a general modesty in dressing for both genders, which is used today to justify mandatory veils. Kind of hypocrisy, then, having belly-dancers dancing half-naked but with veils (the hot/exotic kind of veils, though).
My real thoughts, however, are fueled by the comments to the article.. Some of them are making simple but good points, like the one suggestin forbidding ALL clothing over belly-button for females. Why stop there? MANDATORY THONGS, I SAY! On the other hand, the one mentioning some cultures in South-America wearing only codpieces, also raises an interesting question. You are covering your naughty bits, so why not go for it?
On a wee bit more serious side, why should we FORBID veils. Of course, forcing your daughter/wife/sister to wear it is a bad thing, but so much worse than the brand-pressure Western kids are stuck with?
And really, veils as symbols of islamistic oppression? Just because I wear tweed-jackets and six-pence, doesn't that mean I'm in favour of declaring Queen Elizabeth II Queen of France and Emperess of India and ... bad example, since I think that would have rocked, but you get my point, don't ye?
I especially like the sarcastic comment about immigrant-women not being free before they wear minimal bikinis and fucking around despite their own wishes. Personally I consider not having the urge to have sex with as many as possible each weekend is one of the greatest freedoms, not being a slave of your own body.

Stem på Bloggrevyen