fredag 30. november 2007

Vi er alle like, i den forstand at Attila ikke ville tenkt etter før han hadde hugd oss ned

- Legg ned Belgia
Belgia har nå gått 172 dager uten regjering, pga. apati fra belgiske velgeres side, som igjen skal skyldes etniske motsetninger mellom flamlenderne og vallonerne, ettersom det ikke finnes noen belgisk nasjonalitet.
Jeg har ikke satt meg særlig inn i saken, og atter en gang er det heller diskusjonen under som fattet min interesse. I skrivende stund er øverste post av en Karl Evang som hevder at dette er en helt normal reaksjon av å blande sammen folkegrupper, og spør seg hvordan dette stemmer med multikulturellistenes* verdensbilde. Flere stemmer i og hevder dette er en del av kapitalist-kommunist-jødenes store plan for verdensherredømme, ved å tvinge frem konflikter mellom nasjoner og folkeslag. Jeg anser meg selv som multikulturellist**, og er enig med mange som hevder det er stort sett nasjonalistene som lager problemmer, men kjenner igjen mye av anklagene som Evang og gjengen kommer med om at alle skal samles, holde hender og synge "barn av regnbuen" er urealistisk på det beste, politisk korrekt propaganda på det verste. Jeg er på akkurat det punktet enig dem og tror ikke det vil noen gang skje. Jeg tror på en Cæsar, en Attila eller en Alexander som vil sodomere likene våre mens de fremdeles er varme hvis vi truer med separatisme eller nasjonalisme.

Obiora loggført som "neger"
Her må jeg nesten si meg litt sjokkert over at folk reagerer. Jeg trodde vitterlig han var det. Negere er en av de tre rasene (sammen med kaukasiere - hvilket man faktisk skriver på slike papir - og mongoler), og under feks. etterlysning en effektiv måte å få beskrevet noen grove trekk ved den etterlyste/savnede***. Selv om jeg skal innrømme litt kunnskap og forskjellige afrikanske folkeslag, både fra den arrogante honkey sin side, og at de afrikanske slavene ikke ble frarøvet sin kultur slik de ble, savnes litt av meg. Rap hadde fått et helt annet innhold om det hadde vært snakk om bad Zulu, og ikke mean nigga.
De andre uttrykkene som visstnok brukes av politiet sjokkerer meg litt. "Svarting"**** er både upresist og unødvendig stygt, "pakkis" ignorant (si heller feks. indisk eller arabisk, avhengig av hva det faktisk er snakk om) og "guling"... vel, stygt det og, men hvilken politimann ville tort å gripe inn i en situasjon hvor begrep som mongoler, kinamenn eller japanere er brukt? Kanskje best å satse på "asiat"?


*heter det "multikulturellist"?
**Nei, seriøst, gjør det det?
***Raseprofilering er fremdeles en dårlig ting, men henger mer sammen med politimenns dumskap en termologi
****Heter det "hviting"? Nei det heter som sagt kaukasier. Ikke finnes "ariere" heller.

Stem på Bloggrevyen

torsdag 29. november 2007

Mer merkelig heltedyrking fra RU

Folkene hos RU har igjen valgt en litt merkelig Ukas Helt, nemlig det nye ungdomsopprøret som nå (igjen) skjer i Frankrike. Altså, Lenin ga i hvertfall uttrykk for hva han ønsket med volden sin, og forsøkte å bevege Sovjetunionen i den retningen. I tillegg er han død, og kan så i måte sies å leve hovedsakelig som en idé eller ideal, akkurat som Che.
Opprørerne derimot, er en annen sak. Intellektuelle og raddiser kan kan mase så mye de vil om undertrykking, trakassering og EU-kapitalisme. Jeg kan bare ikke forstå hvordan sette fyr på biler, knuse butikkvinduer og skremme eldre menn skal hjelpe noe som helst på situasjonen, bortsett fra å tvinge makthaverne til å gi dem goder de strengt tatt ikke lenger fortjener, bare for å holde ungdommene i ro.
Både Gandhi og Martin Luther King hadde gode grunner til å ikke være fornøyde, men "angrep" problemet på en helt annen måte. Hva slags argumenter Martin King hadde for ikke-vold, vet jeg ikke, men de må ha vært overbevisende ettersom Charlton Heston så vidt jeg vet ikke skjøt en eneste Klansmann under borgerrettskampene (dog, hvilken avis hadde giddet å skrevet om det?).

Stem på Bloggrevyen

mandag 26. november 2007

Skal man være imperialistisk, får man skape et imperium

- USA er verre nå enn det Britiske Imperiet var på sitt verste
Endelig noen flere en meg som har forstått det. USA-imperialismen kan være fæl, men det betyr ikke at all imperialisme er utelukkende vond. Selv om jeg tviler på at Erkebiskopens kommentar var et uttrykk for beundring av imperiet "for which the Sun never sets", har han et poeng. Britisk kolonialisme skapte muligheter for Hong Kongs tigerøkonomi og Britannians "obsternasige lillebror" USA. Og hadde ikke britene gitt selvstendighet/trukket seg ut, ville nok både Zimbabwe, Midtøsten og Kashmir vært hakket hyggeligere områder. I samme åndedrag kan det nevnes at romernes ekspansjoner brakte hellenisk - dvs. det vi annser som "vestelig" - kultur ut til Europa, spesielt til nevnte Britannia og Romania (derav navnet). Og Spanias conquistadorer var kanskje ingen koselig gjeng, men neppe særlig verre enn hva aztekerne gjorde mot hverandre.

Forresten, kjenner du den canadiske tragedie? De kunne hatt engelsk kultur, amerikansk teknologi og fransk kjøkken. Istedet har de engelsk kjøkken, amerikansk kultur og fransk teknologi.

Stem på Bloggrevyen

torsdag 22. november 2007

Pia Haraldsen tar seg opp

Pia Haraldsen har virkelig tatt seg opp i det siste. Ikke så mye rene usakligheter lenger, og flere misforståelser og sammenblandinger. Greit, de færreste fra ukas innslag var på det nivået jeg skulle ønske, men Haraldsen gjorde i hvertfall en vits om å blande sammen Berlusconi og han/hun transen (bedre å være fascist) som så ut til å gå over hodet til talsmannen fra Forza Italia Youth. Selv om det ikke var en vits om Vladimir Luxuria allikevel... og det var snakk om en kjønnsoperasjon, ikke transseksualitet.
Hei, jeg gjorde den koblingen, og synes det var morsomt!

Stem på Bloggrevyen

onsdag 21. november 2007

Og vi synes voldtektsofre har det tøft her i landet?

Saudi-Arabia: Derfor straffet vi voldtektsoffer
Ja, voldtatt kvinne (19) dømt til 200 piskeslag for å ha hatt samleie med menn hun ikke var gift med. At det dreide seg om voldtekt var visst ikke så farlig.
Dommen var opprinnelig på 90 piskeslag, mens de syv gjerningsmennene fikk ti måneder til fem år i fengselet. Dommen ble økt til 200 piskeslag og seks måneders fengsel etter anke. En totalt uhjelpsom trøst er at voldtektsmennens dommer også ble skjerpet.
Kvinnens advokat Abdulrahman al-Lahim har blitt tatt av saken for å ha vist "ringeakt for retten", hvilket jeg har ingen forståelse for. al-Lahim har kanskje vist ringeakt for den Saudi-Arabiske domstolen, men slik jeg tolker det,var det ut av respekt for Sannhet og Rettferd.

Så dette er våre "venner" i Midt-Østen, mens Israel og Tyrkia stadig anklages for ting de ikke har gjort.
"They might be sons of bitches, but at least they are OUR sons of bitches", sånn rent bortsett fra at hverken Juan Perón eller Augosto Pinochet gjorde noe så dumt.

Stem på Bloggrevyen

tirsdag 20. november 2007

Nigga inherited my country!

Tidligere PM of Rhodesia Ian Smith døde i dag 88 år gammel på et pleiehjem i Sør-Afrika. Meningene om denne apartheid-lederen er ikke uventet delte, men selvsagt ikke her i sosial-demokratiske Norge. Overhørte nettopp på nyhetene at NRK tydeligvis mener Smith startet geriljakrigen, selv om det motsatte er tilfellet (dog hadde de svarte en ganske god grunn for å starte den).
Men uansett, jeg innbiller meg at Smith ville syntes det var synd at han ikke fikk med seg den evt. invasjonen.

Får nesten litt dårlig samvittighet for det bildet jeg lagde for bare et par dager siden, men... Rød Ungdom ventet vel neppe noe særlig før de erklærte Augusto Pinochet for Ukas Dust.

Stem på Bloggrevyen

mandag 19. november 2007

"STFU, Hugo" worth 1,000,000£

King's outburst generates £1m-worth of ringtones
"Hold kjeft Chavéz" er blitt ringetone
Her har vi på Høyre-siden i evigheter prøvd å få til en motpol til venstresidens
idolisering av Che Guevara, og så plutselig får vi det rett i fanget. Etter Juan Carlos I sitt utbrudd under det 17. Ibero-Amerikanske toppmøtet, har har han blitt sentrum for både ringetoner, t-skjorter og et gryende internettfenomen.
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
(I motsetning til de andre bildene, som jeg ved en tilfeldighet hadde fra før, lagde jeg dette bildet spesielt for denne posten.)

Stem på Bloggrevyen

søndag 18. november 2007

Tar man ressursene, får man ta ansvaret og

- Britene planlegger invasjon av Zimbabwe
Robert Mugabe anklager britene for å ennå ikke ha lagt vekk planene sine om å invadere Zimbabwe (tidligere Rhodesia) og/eller likvidere president Mugabe.
Siden demokrati i Midt-Østen er nå det mest gyldige argumentet for krigene i Irak og Afghanistan (ganske gode argument, spør du meg), skulle det bare mangle at britene nå ser på problemer enkelte (dvs, ganske mange) mener de selv er grunnen til. Det til tross av at Mugabe må nok ta på seg mye skyld, som PM of Rhodesia Ian Smith vil hevde:
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
(Jepp, dette inlegget var bare en unnskyldning for å bruke dette bildet jeg mekket forleden dag. Hva skjer med verden? Jeg lager et teit bilde fordi jeg kjeder meg, og DANG, to uker senere får jeg bruk for det. Også dette (forestiller den fremdeles avdøde generalissimo Fransisco Franco, som gikk til borgerkrig for å beholde monarkiet i Spania) og dette bildet (forestiller Lord Protector Oliver "Ironside" Cromwell, som halshugde kongen etter sin borgerkrig) har lignende historier. Lagde Cromwell-bildet bare for å få til en britisk fornærmelse (bugger off), og baserte Franco-bildet på det for å gi litt ammunisjon til andre siden i monarki-debatten (som jeg tilhører) også. Burde kanskje skrevet teksten på spansk, ettersom spanske grammatiske regler gjør at "gå og pul deg selv" er bare et ord, men meh. Så fikk jeg plutselig bruk for Franco-bildet... og Cromwell-bildet da Chavéz slo tilbake. Tilfeldigheter.)

(Hvis du ikke forsto helt humoren i Smith-bildet; sjekk denne tolkningen av Mike Tyson's Punch-Out!!:

Stem på Bloggrevyen

onsdag 14. november 2007

Chavéz og Castro vs Juan Carlos I

Chavéz slår tilbake på spanskekongens utbrudd under Ibero-Amerikanske toppmøtet, og sier det minner om imperialistiske holdninger som Spania har hatt siden Colombus fant veien til Amerika, og hevder det var desperate ord fra en mann som visste at Chavéz hadde rett. Chavéz sier også at det var flaks at han ikke hørte hva Juan Carlos I sa, ellers så vet ikke Chavéz hva han ville svart. Kanskje noe sånt som:
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Stem på Bloggrevyen

Muslimhets med annet.

- Islam er nøkkelen for å hindre kjønnslemlestelse
Som sagt, kjønnslemlestelse er ikke en del av islam, men en pre-muhammedansk tradisjon som fremdeles lever i nå muslimske omeråder. Det er jo bare logisk å anta at islam kan bli kvitt problemmet, som islam allerede har stoppet khat og opium. Eller kristendommen stoppet vikingene.
En grunn til at jeg har tillit til at islam klarer dette, er at mullahene - i motsetning til Vatikanet - fremdeles har testiklene i behold. Greit, det skjer mye fælt i islams navn, så kanskje greit at de får noe POSITIVT å konsentrere seg om.
Katolismen på sin side, har det gått litt nedover med etter at inkvisisjonen ble fratatt all makt (men fremdeles ikke lagt ned). Ikke misforstå, Ratzinger, innspillet ditt om AIDS for å skille mellom de som tar deg seriøst* og de som bare hører det de vil høre var et godt forsøk... men siden de mannsgrisene som bare hørte det de ville høre, driver fremdeles å voldtar kvinner og barn og smitter dem, så hadde kanskje ikke mer håndfaste metoder vært å forakte.

Homo-bråket i AP etter at Ashgar Ali (også i Islamsk Råd) ikke ville avvise dødstraff for homofile er et bevis på at muslimer kan når de vil. Helt feil fokus riktignok, men de tar da initiativ. Iransk minister er enig, og mener homofile bør henrettes, med mindre de holder den homoseksuelle aktiviteten skjult. Akkurat som å være kvinne med andre ord; det er greit å være kvinne i Iran, bare en ikke viser det.
Det er godt mulig president Ahmadinejad ble litt misforstått i homouttalelsene sine. Han sa ikke at Iran ikke hadde homofile, bare at de ikke hadde på samme måte som USA; Iran hadde Freddie Mercury, USA har... Ellen deGeneres? Lett å se hvem som vinner** her.

Etter å ha mobbet muslimene på denne måten, er det kanskje på tide å balansere litt ved å hetse FrP. Historiker sammenligner FrP med Vidkun Quisling. Trodde dette betydde at noen endelig hadde innsett hva det egentlige problemet til Quisling var, men det viste seg at det var bare snakk om sentrale vs individuelle lønnsavtaler. Her er også en sammenligning; Stalin pustet oksygen, mordi puster oksygen, ergo mordi er en kommunistisk paranoid massemorder.

Og bare en siste sak til slutt; det viser seg at det er går ann å mishandle barna sine uten å slå dem.

*Paven sa at man ikke trengte kondom fordi man ikke skal ha sex generelt, han oppfordret ikke til sex uten prevensjon.

**Det stedet med med beste homofile er uansett de Britiske Øyer med Robert Halford, Elton John, Stephen Fry, Oscar Wilde og Cecil Rhodes. Og ikke glem at nevnte Mercury er ganske mer forbundet med GB enn Iran, eller Zanzibar for den saks skyld. Nå skal det innrømmes at GB har en urettferdig fordel med at de har det beste av ALT!

Stem på Bloggrevyen

søndag 11. november 2007

Hvorfor kan ikke Chavéz holde kjeft?

Spanias konge ba Chavéz om å holde kjeft
Den samme saken hos DagBladet
Juan Carlos I av Spania skal under det 17. Ibero-Amerikanske toppmøtet ha bedt Chiles president Hugo Chavéz om å holde kjeft, for å en kort stund etter forlate møtet, tydelig irritert. Foranledningen var at Chavéz forsøkte å avbryte en tale hvor Spanias statsminister José Luis Rodríguez Zapatero kritiserte Chavéz' omtale av Spanias tidligere statsminister José María Aznar López som en 'fascist'. Grunnen til at Chavez synes Aznar både er en 'fascist og rasist', var visstnok at Aznar skal ha sagt i et møte at "[Haiti] har kjørt seg selv ned i dritten". Så det var ikke verre å få rasist-stempelet, nei.

I tillegg; stygge Chavéz er blitt sexy - og farlig. Kun tre uker før avstemming om 69 grunnlovsendringer skal skje, er Chavéz blitt kåret til landets femte beste 'premiehingst'. Chavéz har visstnok et ganske selvironisk forhold til utseendet sitt, i motsetning til Mussolini, som faktisk bygde opp sitt eget image som sexsymbol. Likhetene er fortsatt skremmende.
(Nå skal det innrømmes at Mussolini er mye mer hønk en både Hitler og Joseph "what is an Aryan? He is handsome as" Goebbles)

Og til alle som mener på tross av Juan Carlos I oppførsel at monarkiet er ferdig, tillatt meg en siste barnslighet:
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Stem på Bloggrevyen