onsdag 2. januar 2008

"Sweet Home Iowa"

Han i midten er presidentkandidat
Mike Huckabee har slått til med visstnok årets hittil beste valgkampjippo i Iowa, med bassgitar, Chuck Norris og Lynyrd Skynyrd. Det ligger visst ann til at Huckabee kan vinne Iowa i primærvalgene. Det er litt usikkert om velgerne/blogger-fansen til Huck'n'Chuck er kristenkonservative som mener Huckabee er den beste kandidaten, eller nerder med en mer ironisk tilnærming til Chuck Norris¹.
Fristende som det er å stemme Chuck (dvs.; hvis jeg kunne stemme), er fremdeles favoritten min John McCain. Jeg mener, Chuck Norris er bare en karate-mester som ble et ironisk nerde-symbol. McCain sloss faktisk i Vietnam, satt som krigsfange, men lar likevel hevnlysten hvile og stiller seg kritisk til tortur av krigsfanger. Han har allikevel enkelte synspunkt som jeg ikke er helt begeistret for, selv om jg har hørt rykter om at det bare et forsøk på å fiske stemmer blant de kristenkonservative.
I følge talkshowverten Jay Leno er noe av det misforståelser; McCain tror ikke på evolusjonen; han HUSKER den.

¹) The US of A is NOT a democracy; it is a 'Chucktatorship'. Chuck Norris just allows Mike Huckabee to live in the White House and do the routine-work.

Stem på Bloggrevyen

0 kommentarer: