torsdag 25. oktober 2007

Det går nedover med rasistene

Jente (16) angrepet - overfallet filmet
En 16-år gammel jente fra Ecuador ble 7.10.07 slått ned av en 21-år gammel spanjol. For overfallet skal han ha snekket om å drepe muslimer i mobiltelefonen sin.
Et tips til neste gang; Ecuador ligger i SØR-AMERIKA, som ligger VESTover. Muslimer kommer fra AFRIKA og ARABIA, som ligger SØRover og ØSTover.
Og til alle dere øst-europeiske NSBM-band; ARIERE regnes som übermench, SLAVERE regnes som üntermench. Og til spanjolen; ikke tro Hitler elsker deg heller, etter utakknemligheten til Franco.

A propos muslimer, NorgesPatriotene har en sak om muslimer som snyter skatten med velsignelse fra koranen. Vel, er de noe til muslimer, gir de selvsagt utbyttet til de fattige. Tro det eller ei, den "grusomme" ekstraskatten (som forøvrig er MYE værre en den spanske invisisjon) som islamofobene hele tiden snakker om kristne og jøder fikk i det gamle kalifatet, var bare en sekulær utgave av almissene muslimene MÅTTE gi til de fattige.

Dansk Folkeparti skal bruke Muhammed-tegninger i valgkampen. Og med det forsøker de å oppnå..? Noe som hadde funket, hadde vært å vise bilder av demonstrerende muslimer. Og alle snakker om den Mozart-operaen som ble avlyst fordi den viser Muhammed, Jesus, Buddha og Poseidon som ble halshugd. De TROR det var frykten for muslimene som førte til avgjørelsen, men kan det ikke være de to-tre tilhengerne av de olympiske gudene som protesterte? Evt. frykt for buddhistene. Vi vet alle hva de er i stand til.

Stem på Bloggrevyen

0 kommentarer: