fredag 19. oktober 2007

Pia Haraldsen - morsom?

La oss innse det. Hadde ikke James Oddo blitt så mektig forbanna, kunne Pia Haraldsen faktisk fått et bra interjuv for en gangs skyld. Er det noe jeg savner med henne, er det litt mer "total-misforståelse-av-faktiske-forhold" og litt mindre "total-blond".

Her hadde hun faktisk sjansen til å gjøre narr av hvor utrolig TEIT og LAMT uttrykket "afro-amerikaner" er. De færreste afro-amerikanere har vel noensinne vært i Afrika. Hun hadde sjansen til å være litt morsom, men Oddo MÅTTE selvsagt ta alt seriøst, liberal OG amerikaner som han er. Hvis man skal ta rase så seriøst at man bruker uttrykk som "afro-amerikaner", er det ikke rart rasismen blomstrer.

Nei, seriøst, da Haraldsen var i Frankrike og spurte om hvilket år det var, kunne hun dratt fram den revolusjonære kalenderen istedenfor en billig spøk om harens år. Og jeg ble skuffet da det viste seg at hun snakket om PARISmurens - og ikke kongedømmets - fall i reklamen for den episoden av Rikets Røst (det hadde vært mosromt, serru, siden det er LENGE SIDEN kongedømmet falt).

Litt trøst var det da i sist episode hvor hun levde med den forestillingen om at FN var en egen nasjon, og forskjellene mellom UN og U2, men jeg savnet spørsmålet om de ville knivstukket Ban Ki-Moon til døde hvis han skulle få det for seg å uttrope seg til Cæsar av FN (dette derimot, er morsomt fordi både FN og Romerriket er GANSKE store og verdensomspennende).

Stem på Bloggrevyen

3 kommentarer:

  1. Pia Haraldsen er teit, and Ilink2u lzzm. *kos*

    SvarSlett
  2. Hihi, jeg synes du burde søke som tekstforfatter på Rikets Røst :)

    SvarSlett
  3. Vel, kanskje ikke så mange som hadde skjønt humoren da.

    SvarSlett