torsdag 3. april 2008

VIKING!!!! GAAAAAAAAAAAAAAAAAH!!!!!!!

Skuespiller Paul-Ottar Haga sier om sin rolle som Mackie Kniven i Det Norske Teatrets oppsetning av Weill/Brechts Tolvskillingsoperaen at "Det er herlig!" å spille "en brutal morder og banditt" for en gangs skyld, og setter det i kontrast til sin tidligere innsats som Javert i Trøndelag Teaters oppsetning av Les Misérables. Varg Qisling Larssøn Vikernes uttaler til dette "Aldri spilt en 'brutal morder og banditt', du liksom. Hva tror du Olav Digre var?".

I samme pressemelding kritiserer Vikernes Per-Kristian Orderuds, NOKAS-ranernes og Arfan Bhattis forsøk på å virke koselige, søte og Norgesvennlige ved å bære lusekofter under rettsakene, og omtaler de respektivt som "en grådig blodsforræder", "mislykkede Olsenbanden-rejects" og "en abrahamittisk svartskalle". Vedlagt med meldingen er et bilde av drakten han med nasjonalstolthet bar under sin egen rettsak:Det må riktignok påpekes at i motsetning til de andre kriminelle som ønsket å fremstå uskyldige, ville Vikernes dømmes for et mord han aldri begikk. Han visste nemlig at han selv var nestemann på listen, og det var kun i fengsel han følte seg trygg for vreden til Jan Eggum, den rettmessige kongen av Bergens musikkmiljø gjennom strid og arv.

Når vi snakker om patriotiske klesplagg; norske Tove Lill Løite har på seg svensk bikini, finske Johanna Tukiainen foretrekker norskmønstret. Aner vi en plan for å gjennopprette personalunionen og ta tilbake Finland og Island?

Stem på Bloggrevyen

0 kommentarer: