søndag 20. april 2008

Happy Birthday, NAZI FUNK

(tittelen spiller på SV-politiker Sondre Kvams hatmail til NorgesPatriotene, hvor han siterer Kead Dennedys-låta Nazi Funks Puck Off)

I dag - 20. april 2008 (når du leser dette; ikke mens jeg skriver) - er det 119 år siden "Doffen" Hitler ble født. I skrivende stund er det fremdeles bare 18. april, men jeg er hellig overbevist om at på søndag (når jeg publiserer dette) vil de nasjonalistiske nettstedene jeg frekventerer (i margen til høyre, under "Paranoide Lenker" og enkelte av bloggene) være fylt av hyllester og gratulasjoner. Hvorfor store sterke vikinger og blå-, hvit og rødhjertede amerikanere beundrer den pysete galningen er meg et mysterium. "Fordi han, fra deres synspunkt, gjorde mye godt for å bevare den germanske kulturen" tenker kanskje du. Men - og jeg innrømmer det er vanskelig å svelge - men disse moronene nekter å tro at "HOAXOCA$H" SKJEDDE. Tar man vekk folkemordet fra Hitler, sitter man igjen med en islamofob "internet-though guy" fra DB.no. Det var jo selvsagt forbudet mot blandede ekteskap, andre borgerrettigheter og oppfordring til boikott av jødiske bedrifter, men der har ikke Norge¹ eller Sør-Afrika² så mye vi skulle ha sagt.
Grunnen til at Mahmoud Ahmadinejad benekter Holocaust er kanskje mer åpenbar; han er misunnelig og vil selv være den som huskes for å ha utryddet jødene. Pluss, som iraner ville vel neppe han og Hitler kunne blitt særlig gode venner (selv om moderne rasister er ganske inkonsekvente om hvorvidt persere er "forbanna lakenhuer" eller "indo-ariske anti-zionister"). Men at hvite åsa-kristne rasister benekter Hitlers forbrytelser er som om...

  • ... APere benektet Einar Gerhardsens bygging av landet etter WWII.
  • ... Høyre-folk benektet politikken Kåre Willoch drev som statsminister.
  • ... beundrere av Martin Luther King hevder at kampen endte med likestilling fordi Klansmenn døde i hopetall under Mosaiske omstendigheter
  • ... Iron Maiden-fans benektet Piece of Mind³. Du skjønner vel tegningen nå?
Enkelte oppegående lesere har kanskje lagt merke til at jeg tagger noen innlegg med 'Hitler-facts'. Disse innleggene inneholder da såkalte Hitler-facts, som er - som navnet tilsier - Chuck Norriske "fakta", hvor jeg sammenligner "Doffen" ufordelaktig med andre beryktede diktatorer. Ønsker du å lese alle disse, er det bare å trykke taggen 'Hitler-facts' enten fra nederst på et passende innlegg, eller i listen til høyre. Det er ikke så mange nå, men det vil komme flere, spesielt 3. september.

¹) "Fordeler for innfødte er rasisme. Å IKKE gi fordeler til innvandrere er også rasisme"? Og en boikott av Israel vil vel bare gå utover palestinske appelsinbønder som ikke er... du vet, ANTI-SEMITTISTISKE. Eller er det kanskje de SU ønsker å ramme, fordi de forråder islam..?
²) Mye stygt kan - og bør - sies om apartheid-regimet, men at Koos de la Rey var bøg er ikke en av dem; de la Rey bare lot som han nøt rumpevoldtekten fra Cecil Rhodes på trass.
³) Til mainstream musikkpresse: The Number of the Beast er ikke den beste sangen på albumet, det er heller ikke Iron Maidens beste album.

Stem på Bloggrevyen

0 kommentarer: