søndag 11. november 2007

Hvorfor kan ikke Chavéz holde kjeft?

Spanias konge ba Chavéz om å holde kjeft
Den samme saken hos DagBladet
Juan Carlos I av Spania skal under det 17. Ibero-Amerikanske toppmøtet ha bedt Chiles president Hugo Chavéz om å holde kjeft, for å en kort stund etter forlate møtet, tydelig irritert. Foranledningen var at Chavéz forsøkte å avbryte en tale hvor Spanias statsminister José Luis Rodríguez Zapatero kritiserte Chavéz' omtale av Spanias tidligere statsminister José María Aznar López som en 'fascist'. Grunnen til at Chavez synes Aznar både er en 'fascist og rasist', var visstnok at Aznar skal ha sagt i et møte at "[Haiti] har kjørt seg selv ned i dritten". Så det var ikke verre å få rasist-stempelet, nei.

I tillegg; stygge Chavéz er blitt sexy - og farlig. Kun tre uker før avstemming om 69 grunnlovsendringer skal skje, er Chavéz blitt kåret til landets femte beste 'premiehingst'. Chavéz har visstnok et ganske selvironisk forhold til utseendet sitt, i motsetning til Mussolini, som faktisk bygde opp sitt eget image som sexsymbol. Likhetene er fortsatt skremmende.
(Nå skal det innrømmes at Mussolini er mye mer hønk en både Hitler og Joseph "what is an Aryan? He is handsome as" Goebbles)

Og til alle som mener på tross av Juan Carlos I oppførsel at monarkiet er ferdig, tillatt meg en siste barnslighet:
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Stem på Bloggrevyen

0 kommentarer: