onsdag 14. november 2007

Muslimhets med annet.

- Islam er nøkkelen for å hindre kjønnslemlestelse
Som sagt, kjønnslemlestelse er ikke en del av islam, men en pre-muhammedansk tradisjon som fremdeles lever i nå muslimske omeråder. Det er jo bare logisk å anta at islam kan bli kvitt problemmet, som islam allerede har stoppet khat og opium. Eller kristendommen stoppet vikingene.
En grunn til at jeg har tillit til at islam klarer dette, er at mullahene - i motsetning til Vatikanet - fremdeles har testiklene i behold. Greit, det skjer mye fælt i islams navn, så kanskje greit at de får noe POSITIVT å konsentrere seg om.
Katolismen på sin side, har det gått litt nedover med etter at inkvisisjonen ble fratatt all makt (men fremdeles ikke lagt ned). Ikke misforstå, Ratzinger, innspillet ditt om AIDS for å skille mellom de som tar deg seriøst* og de som bare hører det de vil høre var et godt forsøk... men siden de mannsgrisene som bare hørte det de ville høre, driver fremdeles å voldtar kvinner og barn og smitter dem, så hadde kanskje ikke mer håndfaste metoder vært å forakte.

Homo-bråket i AP etter at Ashgar Ali (også i Islamsk Råd) ikke ville avvise dødstraff for homofile er et bevis på at muslimer kan når de vil. Helt feil fokus riktignok, men de tar da initiativ. Iransk minister er enig, og mener homofile bør henrettes, med mindre de holder den homoseksuelle aktiviteten skjult. Akkurat som å være kvinne med andre ord; det er greit å være kvinne i Iran, bare en ikke viser det.
Det er godt mulig president Ahmadinejad ble litt misforstått i homouttalelsene sine. Han sa ikke at Iran ikke hadde homofile, bare at de ikke hadde på samme måte som USA; Iran hadde Freddie Mercury, USA har... Ellen deGeneres? Lett å se hvem som vinner** her.

Etter å ha mobbet muslimene på denne måten, er det kanskje på tide å balansere litt ved å hetse FrP. Historiker sammenligner FrP med Vidkun Quisling. Trodde dette betydde at noen endelig hadde innsett hva det egentlige problemet til Quisling var, men det viste seg at det var bare snakk om sentrale vs individuelle lønnsavtaler. Her er også en sammenligning; Stalin pustet oksygen, mordi puster oksygen, ergo mordi er en kommunistisk paranoid massemorder.

Og bare en siste sak til slutt; det viser seg at det er går ann å mishandle barna sine uten å slå dem.

*Paven sa at man ikke trengte kondom fordi man ikke skal ha sex generelt, han oppfordret ikke til sex uten prevensjon.

**Det stedet med med beste homofile er uansett de Britiske Øyer med Robert Halford, Elton John, Stephen Fry, Oscar Wilde og Cecil Rhodes. Og ikke glem at nevnte Mercury er ganske mer forbundet med GB enn Iran, eller Zanzibar for den saks skyld. Nå skal det innrømmes at GB har en urettferdig fordel med at de har det beste av ALT!

Stem på Bloggrevyen

0 kommentarer: